HULMURS ISOLERING og Loftisolering.

Vi isolerer med alle slags isoleringsmaterialer, men vi er eksperter i papiruld. Papiruld er et isoleringsmateriale, der blæses ind. Dermed sikrer man, at papirulden kommer ned i alle revner og sprækker og lægger sig som en varm dyne, så man undgår kuldebroer.

Papiruld er et 100 procent dansk produkt – fremstillet af danske genbrugsaviser og dansk i alle led fra produktion til indblæsning. Inden aviserne ender som papiruld, bliver de kværnet, findelt og imprægneret mod brand, råd, svamp og skadedyr.

Papiruld kan bruges både i nybyggerier og som efterisolering på lofter, i hulmure, etageadskillelser, skunke og krybekældre. Det er fugttransporterende, som betyder, at fugten ikke ophober sig – og så hverken klør eller svier det.

Når Rask & Rum isolerer, har vi altid fokus på indeklimaet. Det ligger os meget på sinde, at dit hus er sundt at bo i, og derfor er Rask & Rum også garanti for, at dit hjem bliver både varmere og mere behageligt at bo i.

Rask & Rum gør altid en dyd ud af at give dig den rigtige rådgivning og vejledning. I forhold til isolering rådgiver vi dig om den rigtige fugttekniske løsning og om valget af isoleringsmateriale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på 23 71 05 11 eller jesper@raskogrum.dk

Hulmursisolering

Ved indblæsning af Papiruld i hulmur opnås en fantastisk god varmeisolering uden kuldebroer

Vi borer kun ø18-22 mm hul og lukker det igen med velegnet mørtel

Skråvægge

Isolering af skråvægge med indblæsning af Papiruld

 

Loftisolering

Udlægning af Papiruld på loftet

Det udlægges fuldstændig uden kuldebroer