Murersvend søges

Kunne du tænke dig et job som murer? Og har du stor erfaring med murerfaget? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Rask & Rum ApS søger vi lige nu en erfaren og dygtig murersvend til øjeblikkelig ansættelse i vores team af kompetente murer. Vi søger en murersvend, der har kompetencer og erfaring inden for de klassiske murerdiscipliner, og som kan bistå det øvrige team.

Lyder det som noget for dig? Så kan du læse meget mere om jobbet og stillingen herunder.

 

Murersvend søges til murerarbejde på Fyn

Hos Rask & Rum har vi travlt med en masse spændende projekter og opgaver i Odense og på resten af Fyn. Murersvend søges derfor til en lang række opgaver for vores kunder, der tæller både private såvel som erhvervskunder. Vi søger dig, der har interesse for murerfaget og erfaring med murerarbejde, og som kan se sig selv som en del af et fagligt stærkt hold, der varetager alt lige fra små til store mureropgaver. Vi søger en murersvend, der også har erfaring med isolering, da vi hos Rask & Rum også har specialiseret os i isolering, så vi kan sikre sunde og komfortable rum for vores kunder.

Murersvend søges derfor til et firma, hvor faglighed, kvalitet, samarbejde og service går hånd i hånd. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan sikre vores kunders tilfredshed, og derfor går vi gerne den ekstra mil for at sikre et tilfredsstillende resultat. Og for den rette kandidat giver job som murer hos Rask & Rum rig mulighed for et spændende, alsidigt og ikke mindst selvstændigt job, hvor dine kompetencer og dit håndværk kan komme til sin ret.

 

Murersvend søges – vigtige kompetencer

Vi søger en murersvend, der kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for udførelsen af opgaven, så det sikres, at der leveres et tilfredsstillende resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden. Dertil forventer vi, at du kan overholde fremsatte tidsplaner og ikke mindst de gældende kvalitets-, sikkerheds- og miljøkrav, som vi vægter højt hos Rask & Rum ApS. Murersvend søges til fuldtidsstilling i et mindre firma, hvor det gode arbejdsmiljø og trivsel vægtes højt.

Murersvend søges med håndværksmæssig baggrund som enten murer eller murerarbejdsmand, og som ønsker at varetage arbejdsopgaver på hele Fyn for små som store kunder. Vi søger en murersvend til ansættelser under overenskomst.

Til murer jobbet kan vi tilbyde en timeløn på 190 kr. og en arbejdsuge på 37 timer. Der vil også være mulighed for firmabil – kørekort er derfor et krav til stillingen ”murersvend søges”.

 

Murersvend søges til Rask & Rum ApS

Rask & Rum ApS er en lille murervirksomhed beliggende i Odense på Fyn, der er medlem af Dansk Byggeri. Vi har mange års erfaring med murerarbejde og er et firma med stolte håndværkstraditioner og kompetencer inden for et væld af mureropgaver. Vi har fokus på at skabe sunde hjem og komfortable rum, der favner både medarbejdere og kunder.

 

Ansøgning til murersvend søges

Kunne du tænke dig at være en del af en alsidig hverdag med spændende opgaver og et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle? Så skynd dig at sende os din ansøgning til murersvend søges allerede i dag.

Har du spørgsmål til vores stilling ”Murersvend søges”, er du velkommen til at kontakte os på 23 71 05 11 eller på jesper@raskogrum.dk.