OVERFLADERENS OG BESKYTTELSE AF DIT TAG

Med skiftende årstider og klima kommer dit tag hurtigt til at se beskidt, misfarvede og grimt ud – blandt andet af alger. Det kan Rask & Rum afhjælpe. Vi holder dit tag pænt og giver det en længere levetid.

I forhold til alger kan man enten algebekæmpe eller algerense. Ved algebekæmpelse behandler og løsner vi skidtet, som bliver skyllet væk, når det regner – det kan tage fra en uge op til et år, før det er helt rent, og gentagne behandlinger er normalt nødvendigt. Ved algerens bruger vi højtryksrens, som betyder, at algerne er væk med det samme.

For den langtidsholdbare løsning anbefaler Rask & Rum en imprægnering, når alger og andet skidt er væk fra taget eller dine andre overflader. Imprægneringen virker som et skjold, der holder fugten ude og varmen inde. Med andre ord er der penge at spare med overfladebeskyttelse fra Rask & Rum, fordi du både forlænger tagets levetid og sparer penge på varme.

Rask & Rum kan imprægnere alle tage – og for den optimale levetid anbefaler vi et serviceabonnement, som indebærer, at vi kommer og overfladebehandler dine overflader hvert eller hvert andet år. Med den løsning forbliver dit tag rent og pænt i op til 10 år, hvorefter taget skal imprægneres igen.

 

Eksempel 1

Ståltagplader

Har fået 3 behandlinger

Eksempel 2

Betontagsten

Har fået 4 behandlinger

Eksempel 3

Betontagsten

Forår, Efterår, Forår