Isolering

HULMURSISOLERING OG LOFTISOLERING

Få et gratis tilbud, kontakt Jesper på:
23 71 05 11 eller jesper@raskogrum.dk

Priseksempler:

Hulmursisolering:

  • Hus med op til 120 m2 beboelse: max 10.000,- inkl. moms.
  • Hus med op til 200 m2 beboelse: max 15.000,- inkl. moms.

Loftisolering:

  • F.eks. 160 m2 med 200mm isolering: 17.500 inkl. moms.

Udfyld formularen og få en uforpligtende pris.

Vi isolerer med alle slags isoleringsmaterialer, men vi er eksperter i papiruld. Papiruld er et isoleringsmateriale, der blæses ind. Dermed sikrer man, at papirulden kommer ned i alle revner og sprækker og lægger sig som en varm dyne, så man undgår kuldebroer.

Papiruld er et 100 procent dansk produkt – fremstillet af danske genbrugsaviser og dansk i alle led fra produktion til indblæsning. Inden aviserne ender som papiruld, bliver de kværnet, findelt og imprægneret mod brand, råd, svamp og skadedyr.

Papiruld kan bruges både i nybyggerier og som efterisolering på lofter, i hulmure, etageadskillelser, skunke og krybekældre. Det er fugttransporterende, som betyder, at fugten ikke ophober sig – og så hverken klør eller svier det.

Når Rask & Rum isolerer, har vi altid fokus på indeklimaet. Det ligger os meget på sinde, at dit hus er sundt at bo i, og derfor er Rask & Rum også garanti for, at dit hjem bliver både varmere og mere behageligt at bo i.

Rask & Rum gør altid en dyd ud af at give dig den rigtige rådgivning og vejledning. I forhold til isolering rådgiver vi dig om den rigtige fugttekniske løsning og om valget af isoleringsmateriale.

Få et uforpligtende tilbud på 
23 71 05 11 eller jesper@raskogrum.dk

Få et tilbud

Hvordan foregår det

Video af hulmur- og loftisolering

Hulmur

Ved indblæsning af Papiruld i hulmur opnås en fantastisk god varmeisolering uden kuldebroer. Vi borer kun ø18-22 mm hul og lukker det igen med velegnet mørtel

Loft

Udlægning af Papiruld på loftet. Det udlægges fuldstændig uden kuldebroer.

FACADEISOLERING

Rask & Rum isolerer dine facader både ind- og udvendigt med isoleringsplader. Isoleringspladerne er fremstillet af mineralske materialer, der er ubrændbare og miljøvenlige. De anvendes ved renoveringsopgaver og er beregnet til isolering af kældervægge, ydervægge og tage med mere.

Rask & Rum bruger alle slags isoleringsplader, men er certificeret Multipor isoleringsspecialist. Multipors uorganiske, diffusionsåbne isoleringsplader kan som de eneste bruges indvendig og monteres direkte på murværket uden dampspærre, hvorved væggens evne til at ånde bibeholdes.

Bæredygtigt og sundt indeklima

Facadeisolering har stor betydning for dinbolig

Udvendig facadeisolering

Rigtig mange ejendomme har ikke en hulmur og hvis man har brugt penge på at modernisere indvendigt kan en udvendig facadeisolering være en rigtig god løsning. Her andes en højisolerende PUR skum med høj lambda værdi, på den måde har vi undgået at skulle flytte vinduerne med ud i facaden.

Indvendige indeklimaplader

For at modvirke evt. vækst af skimmelsvamp kan man på massive vægge i såvel stueetage som kældre montere Calsitherm indeklimaplader. Her har vi sikret et fremtidig godt indeklima ved montering af 50 mm calsitherm indeklimaplade. Som slutteligt er pudset og malet med diffusionsåbent silikatmaling

Moderniseret badeværelse

Vil man gerne have et velfungerende badeværelse i sin kælder er det en god mulighed at beklæde væggene med porebetonblokke inden opsætning af fliser. Du opnår en højere temperatur, så skimmelsvamp undgås samt du holder på varmen i rummet. Tillige sikrer du en god fugtvandring så indeklimaet bevares

Hold dig opdateret

Følg os på Facebook

Vi elsker vores kunder og deres byggeprojekter. Derfor viser vi også ofte de færdige resultater frem. 

Vi deler også løbende tips og tricks til hvordan du ved hjælp af renovering kan skabe et sundt og komfortabelt hjem.

Så følg os på facebook og få inspiration til dit eget byggeprojekt.