Mikrocement

Unik og håndlavet finish

Få smukke overflader med Mikrocement

Microcement skaber gulve, vægge, badeværelser, køkkener og møbler med en unik og håndlavet finish, belægning egnet til indendørs og udendørs. Det kan anvendes på flere typer overflader, hvilket tillader os at modernisere rum uden at fjerne eksisterende materiale.

Fordele: Det er den perfekte dekorative løsning til at anvende over gamle belægninger, som sparer os det hårde arbejde med at fjerne det eksisterende materiale. Dette er muligt takket være den høje bindingsstyrke og lille tykkelse

Problemfri og fælles belægning. Vi har opnået balance mellem hårdhed og fleksibilitet, der kræves i enhver problemfri belægning. Mørtler er sammensæt af beton (pulver) og harpiks (væske) eller vand.

Vi kan forvandle enhver overflade til microcement. Efter typen af microcementer og tekstur, vil vi opnå en mere eller mindre skridsikkerhed. Går fra mindre glat til mere glatte materialer:

Microstone er perfekt til dette formål med en grov finish.

Microdeck har en glattere finish og Microfino er velegnet til vægbeklædning.

Gulve er klassificeret i tre typer afhængigt af dens niveau af skridsikkerhed, der går fra mindre til mere skridsikre typer: klasse 1, 2 og 3.

Vi kan opnå en nogen af de krævede klasser med microcement

Microdeck tilhører klasse 1, når forseglet med polyurethan, men hvis der anvendes glasmikrokugler i det første lag af polyurethan, kan Microdeck nå en klasse 2.

Microstone tilhører klasse 3, da dette materiale indeholder partikler tykkere end de traditionelle microcements. Det er også nemt at se forskel på teksturer på et øjeblik.

Få et tilbud

Vores cases

Eksempler på projekter vi har udført

Byg din egen vask

Du kan bygge din egen vask i f. eks gasbeton, så den passer præcis til dit rum, og få Rask & Rum til at mure dit badeværelse i  microcement, som er 100% vandtæt.

Ligner betongulv

Rask & Rum kan lave dit gulv meget slidstærkt med mikrocement, som f. eks her på vores lagerbygning. Man kan næsten ikke se forskel  på det og et betongulv.

Forskellige farver

Vi kan designe dit rum med forskellige farver af microcement. Familien her er meget glade for deres nye badeværelse, som har både karakter og samtidig slidstærkt og nemt at holde.

Stort udvalg

Vælg de farver der passer til dit projekt

Modsat almindeligt beton males eller spartles microcement ud i et millimeter tyndt lag, hvilket gør det særligt anvendeligt til udsmykning af gulve, vægge, trapper, baderum, bordplader og endda møbler.
Hos vores leverandør kan du se alle de forskellige farver vi kan tilbyde.

Hold dig opdateret

Følg os på Facebook

Vi elsker vores kunder og deres byggeprojekter. Derfor viser vi også ofte de færdige resultater frem. 

Vi deler også løbende tips og tricks til hvordan du ved hjælp af renovering kan skabe et sundt og komfortabelt hjem.

Så følg os på facebook og få inspiration til dit eget byggeprojekt.